İZMİR / BUCA - Buca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Okulumuzda Rehber öğretmenimiz Akif Sağlam tarafından saat 14.00´te "Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri" projesi kapsamında "Aile İletişimi" semineri verilecektir. tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

12. Sınıflarımıza Aile Danışmanı ve Çocuk Gelişimi uzmanı Canan Çam´ın motivasyon Semineri olacaktır. Öncesinde, bu yıl 9. ve 12. Sınıflarda uygulamayı düşündüğümüz NOROFIX Bilişsel Gelişim Uygulamasıyla ilgili Klinik Psikolog Büşra Anginer´in 14.00´te öğretmenler odasında kısa bir bilgilendirme toplantısı olacaktır.

SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

Mrt

Hukuki Araştırmalar Derneğinin(HU-DER) İzmir Milli Eğitim Müdürlüğüyle yapmış olduğu protokol çerçevesinde okulumuzda "Haklarımız ve Sorumluluklarımız" konulu seminer verilecektir.

Kas

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimleri Sağlık-Der İzmir  Bilim Kurulu üyesi Şerafettin CEYLAN ve Dr. Muhammet Kunduracı´nın sunacağı "Sağlıklı Beslenme ve Obezite" semineri ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıbbi Farmakolji bölümünden Sağlık-Der İzmir Bilim Kurulu üyesi Dr. İsmail YILMAZ´ın sunacağı "Doğru İlaç Kullanımı" seminerine tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEMİ

Okulumuz Aile Birliği´nin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı 25 Ekim 2017 Çarşamba günü saat: 14:00´te İnci-Özer Tırnaklı Fen Lisesi Konferans salonunda aşağıdaki gündem ile yapılacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

DYK 1. DÖNEM KURS PROGRAMI

Tem

YGS YAZ KURSU PROGRAMIA BAŞLAYACAK OLAN 12. SINIFLARIMIZA YÖNELİK AÇTIĞIMIZ YGS YAZ KURSU PROGRAMI

AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ