İZMİR / BUCA - Buca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: SEMİNER

Kas

Okulumuzda 27 Kasım saat14.00´te Rehber Öğretmenimiz tarafından "Evin Okula Yakınlaşmasıve Değişen Anne Baba Rolleri" projesi kapsamında "Madde Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele" semineri verilecektir. Bütün velilerimiz davetlidir.

Ekm

Aile Danışmanı ve Çocuk Gelişim Uzmanı Canan Çam, üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimize Motivasyon Semineri verdi. Klinik Psikolog Büşra ANGİNER de NOROFİX Bilişsel Gelişim Programı hakkında öğretmen ve öğrencilerimizi bilgilendirdi. Verimli geçen program için Değerli Konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

OKULUMUZ TARİH ÖĞRETMENİ ALPARSLAN ÖZER ÖĞRENCİLERİMİZE MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK SEMİNERİ VERDİ.

AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ

May

OKULUMUZDA ´ MESLEK TANITIM SEMİNERİ ´ ADLI ALTINDA BİR DİZİ SEMİNER BAŞLATIYORUZ. AMACIMIZ DEĞİŞİK MESLEK GRUPLARINDAN KONUŞMACILAR ÇAĞIRARAK ONLARIN BİLGİ VE DENEYİMLERİNDEN, ÖĞRENCİLERİMİZ İSTİFADE ETMELERİNİ SAĞLAMAK..

İLK MİSAFİRİMİZ 9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ TEFSİR ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. MUSTAFA ÖZEL HOCAMIZ.